Club mét en zonder Engels, een wereld van verschil

Club mét en zonder Engels, een wereld van verschil

19 april 2016 05:00 - Bjorn Engels kon afgelopen weekend niet in actie komen tegen Anderlecht. De 21-jarige centrale verdediger heeft een scheurtje in de quadriceps en is er ook tegen Genk sowieso niet bij. Bovendien is het afwachten of Engels de thuismatch van zaterdag tegen Zulte Waregem haalt. Dat blauw-zwart zijn afwezigheid kan missen als kiespijn, bewijzen onderstaande cijfers.

Club Brugge mét en zonder Engels, qua puntenaantal is het een groot verschil. Vóór de match tegen Anderlecht behaalde Club 83% van de punten mét Engels en 67% van de punten zonder hem (zie onderstaande tweet).

Na de nederlaag in het Astridpark liggen de verhoudingen zowaar nog wat verder uit elkaar: 83% van de punten mét Engels en 63% van de punten zonder hem. Vanzelfsprekend zijn er ook andere factoren die meespelen, maar dat Engels een belangrijke schakel in de Brugse defensie is, staat buiten kijf.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.