Club mist mogelijk twee sterkhouders tegen Anderlecht

Club mist mogelijk twee sterkhouders tegen Anderlecht

13 april 2016 08:00 - Club Brugge bereidt zich momenteel achter gesloten deuren voor op de confrontatie met RSC Anderlecht. Als blauw-zwart wint, zet het paars-wit op 7 punten achterstand. Omgekeerd kunnen Besnik Hasi en de zijnen bij een driepunter naderen tot op één punt van Preud’homme & co. 

Club moet het zondag in het Constant Vanden Stockstadion mogelijk wel zonder Ruud Vormer en Lior Refaelov stellen. Volgens Het Laatste Nieuws staan er namelijk serieuze vraagtekens achter de beschikbaarheid van het duo.

Vormer moest tegen AA Gent na zo’n 50 minuten spelen uit de Slag om Vlaanderen stappen. De botsing mat Matz Sels lag aan de basis van de gekneusde knie van de Nederlander. Refaelov speelde afgelopen zaterdag met pijnstillers en moest eveneens voor affluiten gewisseld worden. De Israëliër heeft intussen nog steeds last van zijn spierblessure.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.