Club neemt opvallende beslissing na schorsingsvoorstellen Bondsparket

Club neemt opvallende beslissing na schorsingsvoorstellen Bondsparket

04 april 2016 17:20 - Het Bondsparket kwam vandaag met een schorsingsvoorstel van twee speeldagen voor zowel Michel Preud’homme als Benoît Poulain. Tegen de verwachtingen in aanvaardt blauw-zwart de schorsing voor MPH.

“Club wou tegen mijn schorsing beroep aantekenen, maar ik heb dat bewust afgeraden. Ik wil mijn volledige focus richten op de voorbereiding van de volgende wedstrijd”, aldus Preud’homme op de officiële site. De Luikenaar zal bijgevolg in de thuismatch tegen AA Gent (zaterdag 9 april) en in de uitwedstrijd tegen Anderlecht (zondag 17 april) in de tribunes plaats moeten nemen. Assistent-coach Philippe Clement zal, net zoals op Schiervelde, de Brugse coach vervangen als T1.

Club gaat wél in beroep tegen het schorsingsvoorstel van Benoît Poulain. Het Bondsparket oordeelt dat de fout van onze centrale verdediger op Fernando Canesin bestraft moet worden met 2 speeldagen schorsing, waarvan één voorwaardelijk. In dat geval zou de Fransman er zaterdag niet bij zijn tegen de Buffalo’s. Poulain mag zich morgen gaan verdedigen bij de Geschillencommissie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.