Club onderhandelt komend weekend over transfer smaakmaker

'Club onderhandelt binnenkort over transfer smaakmaker'

27 april 2016 15:54 - Club Brugge beschikt dit seizoen over een erg ruime kern. Vooral in het offensieve compartiment heeft Michel Preud’homme heel wat weelde. Zo beschikt de Brugse coach met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes en Leandro Pereira over maar liefst 4 spitsen. En dan is er nog Nicolas Castillo. 

Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio heeft Castillo zijn beste vorm weer helemaal te pakken gekregen bij Universidad Catolica. Met 10 doelpunten in 11 wedstrijden is de Brugse huurling al erg bepalend geweest voor de huidige tweede plaats van de Chileense topclub. Bovendien heroverde Castillo zijn plaats bij de nationale ploeg.

Ondanks zijn recente goeie prestaties is de kans dat de 23-jarige Chileen terug naar Jan Breydel keert echter klein. Blauw-zwart wil Castillo naar verluidt van de hand doen en kan daarvoor op heel wat interesse rekenen. Zowel in de Verenigde Staten als in China trekken ze aan de mouw van de Club-spits. Eerder werden ook Sevilla en Cruz Azul al genoemd. Volgens Het Nieuwsblad zit Club komend weekend opnieuw aan de onderhandelingstafel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.