Club-speler voelt zich helemaal in zijn sas: “Dit is het beste seizoen uit mijn carrière”

Club-speler voelt zich helemaal in zijn sas Dit is het beste seizoen uit mijn carrière

27 april 2016 16:10 - Club Brugge staat na 5 speeldagen in de Play-Offs nog altijd op kop. En dat terwijl blauw-zwart al 3 uitmatchen (Oostende, Anderlecht en Genk) achter de rug heeft. Jan Breydel hoopt dan ook om straks eindelijk nog eens de titel te mogen vieren. Eén van de spelers die Club aan het kampioenschap kan helpen, is Laurens De Bock.

De Bock kreeg vorig seizoen heel wat kritiek, maar intussen gaat het een stuk beter met de 23-jarige linksachter. De Brugse verdediger maakt het menig aanvaller erg moeilijk door onder meer zijn grinta.

Vorige zomer deed nochtans het gerucht de ronde dat Club hem wilde laten gaan. Maar in Sport/Voetbalmagazine maakt De Bock duidelijk dat daar niets van waar is. “Dat artikel bleek van de pot gerukt. Ik heb veel kritiek gekregen, maar ik weet dat ik dit niveau aankan. Anders zou ik hier niet meer gespeeld hebben. Ik denk dat sommigen hun mening over mij ondertussen bijgesteld hebben.”

Naar verluidt had Club vorige zomer interesse in Ivan Obradovic, de Serviër die uiteindelijk voor Anderlecht koos en intussen geblesseerd is. De Bock bewijst dit seizoen echter dat hij zijn plaats heeft bij blauw-zwart. “Het gaat in stijgende lijn. Dit is het beste seizoen uit mijn carrière, ook als ik mijn jaren in Lokeren meetel. Ik voel me vooral volwassener op het veld.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.