Club-spelers schaterlachen met vierende MPH

Club-spelers schaterlachen met vierende MPH

10 april 2016 17:21 - Het was een grappig zicht zaterdagavond, Michel Preud’homme die samen met teammanager Dévy Rigaux tussen de fans opdook. Maar het bracht wel geluk. Club won de Slag om Vlaanderen en doet zo een uitstekende zaak in de titelstrijd.

Na de verlossende 2-0 van José Izquierdo was Preud’homme, net zoals heel Jan Breydel, door het dolle heen. Hij sprong en zong alle opgestapelde zenuwen in één keer van zich af. Dat alles tot groot jolijt van Ruud Vormer, Abdoulay Diaby, Davy De fauw en Sébastien Bruzzese. Zij merkten hun vierende coach vanop de bank op en kwamen niet meer bij van het lachen 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.