Club volgt veelbelovende spits uit tweede klasse

Club volgt veelbelovende spits uit tweede klasse

25 april 2016 01:35 - Nog 5 spannende Play-Offspeeldagen resten ons en dan weten we wie met de landstitel aan de haal gaat. In de tussentijd denkt Club Brugge ook al aan zijn ploeg van volgend jaar. 

Zo weet Het Laatste Nieuws dat blauw-zwart de 17-jarige Nicolas Orye op het oog heeft. De jonge aanvaller komt momenteel uit voor Patro Eisden en meet 1 meter 97. In zijn jeugdjaren speelde hij bij Sint-Truiden.

Na Nieuwjaar vond Orye in negen duels drie keer de weg naar doel voor het nummer 15 uit de Proximus League. Ook andere Belgische topclubs volgen zijn prestaties naar verluidt op de voet. Op woensdag 23 september vorig jaar won Club in de Croky Cup met 0-4 van Patro Eisden. Orye was er toen niet bij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.