Club wint de strijd van Anderlecht om Genks toptalent

Club wint de strijd van Anderlecht om Genks toptalent

22 april 2016 06:00 - Club Brugge en Anderlecht hebben wel vaker hetzelfde transferdoelwit. Dat was ook het geval bij Nick Shinton. Blauw-zwart en paars-wit vochten maandenlang om de handtekening van het keeperstalent, maar intussen zou zijn keuze op Club gevallen zijn. 

Volgens HLN hadden ook Standard en Zulte Waregem interesse in Shinton, maar zij kwamen nooit in aanmerking voor het jonge talent. Shinton had immers het beste gevoel bij het project van Club Brugge. Blauw-zwart deed er naar verluidt alles aan om de speler en zijn entourage te overtuigen en dat loonde uiteindelijk.

Anderlecht zou ‘not amused’ zijn met de beslissing van Shinton, net als KRC Genk. De Limburgers hoopten immers dat hun ‘nieuwe Thibaut Courtois’ in de Cristal Arena zou blijven. Het 14-jarige sluitstuk meet 1m96, is jeugdinternational, mentaal top en enorm leergierig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.