“Club zal het met zijn fanatieke en intimiderende publiek moeten doen”

Club zal het met zijn fanatieke en intimiderende publiek moeten doen

18 april 2016 09:00 - Club Brugge verloor zondagavond met 1-0 op het veld van Anderlecht. Thomas Meunier was achteraf de gebeten hond bij de analisten, omdat hij de buitenspelval ophief en Youri Tielemans zo een vrijgeleide gaf naar het enige doelpunt van de wedstrijd.

“Vrolijk zullen ze niet wakker geworden zijn in Brugge”, vertelt Wijnants bij Sporza. “Club had Anderlecht op zeven punten kunnen zetten. Nu blijft er nog maar één over. Of twee punten, want Anderlecht heeft bij het begin van de play-offs een extra punt gekregen door de afronding van de halve punten.”

“Een tik heeft Club Brugge niet gekregen, vind ik. Club kan in alle omstandigheden verliezen in Anderlecht. Deze nederlaag had er niet hoeven te zijn. De kansen in de topper waren miniem, zeer miniem zelfs. Zonder een slapende Meunier was het 0-0 gebleven.”

Tot slot denkt de analist wel nog altijd dat blauw-zwart straks aan het langste eind zal trekken in de titelstrijd. “Club zal het thuis moeten doen. Dat doen ze al een heel jaar. Met dat fanatieke en intimiderende publiek denk ik dat ze nog altijd in het voordeel zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.