‘Coucke & co hebben geen interesse in aangeboden Club-speler’

'Coucke & co hebben geen interesse in aangeboden Club-speler'

27 april 2016 16:09 - Club Brugge beschikt dit seizoen over een erg ruime kern en daardoor zijn er heel wat spelers die nauwelijks minuten kunnen vergaren. Eén van hen is Boli Bolingoli. Voor hem is er mogelijk geen toekomst meer bij blauw-zwart. 

De 20-jarige linkspoot zou volgens Het Nieuwsblad namelijk aangeboden zijn bij KV Oostende. Maar omdat Bolingoli nog tot 2019 onder contract ligt en er bijgevolg een transfersom voor hem op tafel gelegd zal moeten worden, staan Marc Coucke & co niet te springen om de Bruggeling over te nemen.

Eerder werd Bolingoli ook al gelinkt aan Genoa en AS Roma, maar beide ploegen lijken intussen niet langer een optie te zijn. In 30 competitieduels was de Congolese Belg goed voor 1 doelpunt. Bolingoli maakte vooral indruk met zijn twee treffers in de Europa League-wedstrijd tegen Besiktas.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.