Coucke lacht met Preud’homme, maar geeft ook pluim aan Bruggelingen

Coucke lacht met Preud'homme, maar geeft ook pluim aan Bruggelingen

02 april 2016 18:05 - Club Brugge won zaterdagavond met 0-1 tegen KV Oostende na een owngoal van Bruno Godeau. Na amper 19 minuten voetballen werd Benoît Poulain al uitgesloten door een fout op Fernando Canesin, maar blauw-zwart hield stand.

Scheidsrechter Bart Vertenten oordeelde dat het hoog geheven been van de Brugse verdediger een rode kaart verdiende. Dat alles tot grote woede van onder meer Michel Preud’homme, die uit frustratie zelfs even het veld opliep.

De Luikenaar werd vervolgens door Vertenten naar de tribune verwezen. Marc Coucke tweette naar goede gewoonte op ludieke wijze over de fase, maar had ook mooie woorden voor blauw-zwart in petto!

Overige tweets van Coucke

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.