De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

17 april 2016 16:00 - Club Brugge en Anderlecht begonnen allebei met 6 op 6 en dus foutloos aan de Play-Offs. Het belooft dan ook een match op het scherpst van de snee te worden tussen de nummers één en twee uit de Jupiler Pro League. Onderstaand de opstellingen van Michel Preud’homme en Besnik Hasi.

Club moet het in de topper tegen Anderlecht zonder Engels en Refaelov stellen. Vormer kampte deze week met knieproblemen, maar de Nederlandse sterkhouder kan in de basis starten tegen paars-wit. Anderlecht kan op zijn beurt niet op Suárez rekenen. Deschacht en Najar zijn niet 100% fit, maar behoren wel tot de selectie. Deschacht zit op de bank, Najar speelt met een inspuiting.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Anderlecht

Opstelling Anderlecht

Bankzitters Anderlecht: Roef, Deschacht, Badji, Djuricic, Conte, Sylla en Hassan

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.