De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

09 april 2016 15:47 - De tweede speeldag in de Play-Offs staat volledig in het teken van de Slag om Vlaanderen. Michel Preud’homme en de zijnen willen er alles aan doen om AA Gent op 7 punten achterstand te zetten, maar Hein Vanhaezebrouck & co zijn vastberaden om dat niet te laten gebeuren. Onderstaand de opstellingen.

Preud’homme kan vandaag geen beroep doen op de geschorste Benoît Poulain. Centraal in de verdediging krijgt Bjorn Engels het gezelschap van Stefano Denswil. Voorts beschikt de Brugse coach over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Bernie Ibini ligt nog in de lappenmand.

Vanhaezebrouck moet het in Jan Breydel stellen zonder Brecht Dejaegere, Hatem Elhamed en Brian Vandenbussche. Sebastien Delferière zal de ongetwijfeld intense topper in goede banen proberen te leiden.

Opstelling Club Brugge – Gent

Opstelling Club Brugge - Gent

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.