De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

23 april 2016 15:58 - Club Brugge wil na de nederlagen in het Astridpark (1-0) en in de Cristal Arena (4-2) aanknopen met een driepunter tegen Zulte Waregem. Trainers Michel Preud’homme en Francky Dury sturen onderstaande namen tussen de lijnen. 

Preud’homme kan tegen Essevee over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Poulain, Agu en Ibini vertoeven nog in de Brugse ziekenboeg. Sterkhouders Engels en Refaelov zijn opnieuw inzetbaar. Dierckx en Cools ontbreken in de blauw-zwarte selectie.

Meer blessurezorgen zijn er voor Dury. Hij kan in Jan Breydel geen beroep doen op Diallo (adductor), Verstraeten (enkel), Brebels (enkel), Bostyn (schouder), D’Haene (knie), Baudry (adductor), Sami (knie) en Essikal (hoofdblessure).

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Zulte Waregem

Steppe, Verboom, Poletanovic, Leye, De Ridder, Dalsgaard, Meïté, Mendy, Lepoint, Cordaro en Kaya

Wisselspelers: Bossut, Thiam, Buyl, Benteke, Storm, Zaidi en De Smet

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.