De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

20 april 2016 18:30 - Na de 1-0-nederlaag tegen Anderlecht wil Club Brugge met een driepunter aanknopen in de Cristal Arena. Dat zal echter geen gemakkelijke klus worden. KRC Genk won immers zijn laatste 7 thuisduels. Michel Preud’homme en Peter Maes sturen onderstaande manschappen tussen de lijnen. 

Preud’homme kan tegen de Limburgers geen beroep doen op Bjorn Engels. De Brugse verdediger zat wel in de selectie, maar neemt plaats in de tribune. Lior Refaelov start op de bank en krijgt, afhankelijk van het spelverloop, speelminuten als invaller. Maes beschikt over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Leon Bailey en Thomas Buffel ondervinden lichte hinder. Desondanks starten beide spelers wél in de basis.

Opstelling KRC Genk

Opstelling KRC Genk

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.