De 11 namen bij KV Oostende en Club Brugge

De 11 namen bij KV Oostende en Club Brugge

02 april 2016 17:00 - Eindelijk is het zover! Club Brugge begint vandaag om 18 uur aan zijn eerste Play-Offmatch op Schiervelde. Na het 1-1-gelijkspel van AA Gent tegen Zulte Waregem kan blauw-zwart 4 punten uitlopen op de Buffalo’s. Maar dan moeten Michel Preud’homme en zijn manschappen wel voorbij KV Oostende.

Club kan – in tegenstelling tot vorig seizoen – met een nagenoeg volledig fitte kern de Play-Offs aanvatten. Enkel Bernie Ibini ligt in de lappenmand. Stefano Denswil, die 4 weken out was met een enkelblessure, is er uit voorzorg nog niet bij tegen de Kustboys. Abdoulay Diaby is geschorst door zijn rode kaart in de bekerfinale tegen Standard.

Yves Vanderhaeghe kan op zijn beurt geen beroep doen op Fabien Antunes. Fernando Canesin, die ziek was deze week, en de licht geblesseerde Jordan Lukaku en Brecht Capon zijn wel fit geraakt voor de Zeeslag om Vlaanderen.

Opstelling KV Oostende – Club Brugge

Club Brugge: Butelle, Meunier, Engels, Poulain, De Bock, Simons, Vormer, Vanaken, Refaelov, Vossen en Gedoz
Wisselspelers: Bruzzese, De fauw, Mechele, Claudemir, Coopman, Moraes, Pereira en Izquierdo

KV Oostende: Biebauw, Capon, Godeau, Milic, Lukaku, Vandendriessche, Siani, Jali, Canesin, Jonckheere en Musona
Wisselspelers: Ovono, El Ghanassy, Cyriac, Berrier, Rozehnal, Akpala en Pedersen

Club speelt vandaag voor het eerst met zijn nieuwe commerciële partner op de mouw: IJsboerke.

Ijsboerke op Club-shirt

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.