De driedubbele Brugse tifo fenomenaal in beeld gebracht

De driedubbele Brugse tifo fenomenaal in beeld gebracht

10 april 2016 11:30 - Nergens waar tifo’s zo goed tot hun recht komen als in het Jan Breydelstadion. Maar een driedubbele tifo was ook in het Brugse een primeur. Er ging heel wat voorbereidingstijd aan vooraf, maar het resultaat mocht dan ook gezien worden! 

Onderstaand high definition beelden van de Brugse tifo. Indrukwekkend en ongezien in de Jupiler Pro League!

Blue Army tifo Club-Gent (PO1) from Blue Army on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.