De Mos heeft speciale weddenschap over Club Brugge: “Ga ik veel etentjes mee winnen”

De Mos heeft speciale weddenschap over Club Brugge Ga ik veel etentjes mee winnen

25 april 2016 01:36 - We keren even terug naar donderdag 17 september 2015: Club Brugge gaat kansloos met 5-0 onderuit op het veld van Napoli. Net op die avond deed Aad de Mos naar eigen zeggen een voorspelling over blauw-zwart. En de Nederlandse analist is ervan overtuigd dat die straks zal uitkomen.

“Club Brugge gaat kampioen spelen”, vertelt De Mos zonder enige aarzeling in Stadion. “Toen Club in Napoli verloor, heb ik gezegd: ‘Eerst Napels zien en dan kampioen spelen.’ Iedereen lachte me toen uit op de redactie, maar ze gaan het echt halen dit seizoen. Mijn complimenten voor de grinta!”

“Die voorspelling van 17 september gaat heel veel mensen een etentje kosten”, lacht De Mos. Ook Gilles De Bilde ziet blauw-zwart straks aan het langste eind trekken. “Ik denk dat Club het in eigen handen heeft, want ze spelen nog 3 van de laatste 5 wedstrijden thuis.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.