De Vlieger: “Zijn naam is gevallen als opvolger van MPH”

De Vlieger Zijn naam is gevallen als opvolger van MPH

10 april 2016 14:00 - Volgens heel wat analisten is de kans erg groot dat Michel Preud’homme Club Brugge na dit seizoen verlaat. Intussen worden er zelfs al namen genoemd om de Luikenaar op te volgen bij blauw-zwart.

Preud’homme vertelde onlangs dat een eventueel kampioenschap zijn toekomst bij Club niet zal beïnvloeden. “Ik heb al een beslissing genomen. De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte”, klonk het bij de Brugse coach. Bij PlaySports schoven ze Foeke Booy naar voren als mogelijke opvolger.

De 53-jarige Nederlander speelde van 1989 tot 1993 voor blauw-zwart en vond 49 keer de weg naar doel in 117 wedstrijden. In het verleden was hij coach bij onder meer Cercle Brugge, Al-Nassr en FC Utrecht. Geert De Vlieger acht de kans echter klein dat Booy zal terugkeren naar Jan Breydel. “Zijn naam is al een paar keer gevallen, maar ik denk toch dat ze voor een zwaarder kaliber zullen gaan.”

Eddy Snelders sloot zich daarbij aan. “Zijn vorige passage in België was al geen succes en dan moet je toch eerst elders nog een resultaat halen. Het is nog iets te vroeg, hij moet eerst nog een tussenstap zetten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.