Degryse: “Dat zou wel eens de doorslag kunnen geven in de titelstrijd”

Degryse Dat zou wel eens de doorslag kunnen geven in de titelstrijd

11 april 2016 04:23 - Club Brugge deed in zijn eerste twee Play-Offwedstrijden wat het moest doen en pakte 6 op 6 tegen KV Oostende (0-1) en AA Gent (2-0). Komende weken staan Michel Preud’homme en zijn manschappen wel voor twee loodzware verplaatsingen. Blauw-zwart trekt zondag naar het Astridpark en vervolgens naar de Cristal Arena. Marc Degryse analyseert.

“Voor Club Brugge ligt de sleutel in de komende twee lastige uitwedstrijden op Anderlecht en Racing Genk, waar ze in de reguliere competitie telkens verloren. Club mag niet verliezen in het Astridpark tegen een directe concurrent, en in dat geval trekken ze in een zetel naar Racing Genk”, vertelt de analist in HLN.

“De zege tegen AA Gent was een voortzetting van wat ik eigenlijk al enkele maanden vaststel: met een geweldige wedstrijdmentaliteit zet Club zijn tegenstanders opzij. Ik ben nog altijd niet onder de indruk van hun voetbal. De intensiteit die Club aan de dag legt, vind ik knap en was er tegen AA Gent niet over. Club maakt dat de tegenstander niet in zijn spel kan komen. Je merkt gewoon dat de honger om kampioen te worden enorm is bij Club Brugge en dat zou wel eens de doorslag kunnen geven in de titelstrijd”, besluit Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.