Degryse vergelijkt Anderlecht met Club en Gent: “Zij zijn veel moderner”

Degryse vergelijkt Anderlecht met Club en Gent: "Zij zijn veel moderner"

30 april 2016 05:00 - Marc Degryse is nog altijd niet te spreken over de 4-2-nederlaag van Anderlecht op KV Oostende. De analist kadert de problemen van paars-wit in een groter perspectief en vergelijkt Hasi en de zijnen met Club Brugge en AA Gent.

“Ik heb Van Holsbeeck op een bepaald moment horen zeggen: ‘De achterstand mag geen 12 punten worden’. En 9 punten wél ofzo – hallo? Laat ons eerlijk zijn: Anderlecht is al lang geen trendsetter meer in België. Ze zijn niet meer vernieuwend en geven niet langer het goede voorbeeld. Club Brugge en Gent zijn veel moderner”, vertelt Degryse.

Geert De Vlieger kan zich niet helemaal in die mening vinden. “Ja maar, jongens, stél nu eens dat ‘Houdini’ (Anderlecht, nvdr) alsnog kampioen wordt… Dat zou de vierde titel zijn in vijf jaar. Niet slecht voor een club die achter de feiten holt”, besluit de ex-doelman van Club Brugge in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.