Degryse wikt en weegt titelkansen Club: “Dat zal heel bepalend zijn”

Degryse analyseert Club - Zulte: "Daar moet je niet meer van maken dan het is"

25 april 2016 11:28 - Club Brugge heeft een uitstekend weekend achter de rug. Het smeerde zelf – met goed voetbal – Zulte Waregem een forfaitnederlaag aan en zag eerste achtervolger Anderlecht een pijnlijke uitschuiver maken tegen KV Oostende. Marc Degryse analyseert.

“Club Brugge is nu dé titelfavoriet”, opent Degryse in HLN. “Ze spelen nog drie thuiswedstrijden en daarin zal de twaalfde man heel bepalend zijn. Zij zullen de spelers erdoor sleuren op de moeilijke momenten. Bovendien heeft deze spelersgroep de drive om er helemaal voor te gaan.”

“Er was qua voetbal een serieuze verbetering bij Club Brugge tegenover de voorgaande wedstrijden. Ook al liet de tegenstander meer toe. Racing Genk en Anderlecht zaten er korter op en waren sterker dan Zulte Waregem”, beseft de analist. “Over de penaltyfase en die discussie achteraf moeten we niet te veel praten. Preud’homme zal Diaby even berispen en daarmee is de kous af. Je moet er niet meer van maken dan het is”, besluit Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.