Denswil onthult zijn grote voorbeeld en favoriete club in het buitenland

Denswil onthult zijn grote voorbeeld en favoriete club in het buitenland

28 april 2016 13:00 - Stefano Denswil werd in het begin van zijn Brugse periode door heel wat analisten afgeschilderd als een ‘mislukte transfer’. Maar de Nederlander met Surinaamse roots gaf de criticasters lik op stuk en is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de blauw-zwarte defensie. Ook voor de camera’s oogt de centrale verdediger erg zelfzeker.

Denswil had het onder meer over zijn grote voorbeeld in de voetbalwereld. “Sinds ik klein ben, is John Terry van Chelsea altijd mijn voorbeeld geweest. Omdat ik ervan houd als een centrumverdediger tweebenig is. Daar kan ik zelf ook veel van opsteken. En als aanvaller kies ik voor Lionel Messi van Barcelona. Als je zijn controle hebt, zijn aannames, hetgeen hij laat zien… Dan ben je gewoon de beste van de wereld.”

“Mijn favoriete club in het buitenland? Chelsea! Omdat John Terry ook mijn grote voorbeeld is. En hij heeft daar altijd gespeeld. Chelsea heeft de afgelopen jaren ook erg mooie dingen bereikt en het is eigenlijk de enige club die ik sinds kleins af aan al een hele mooie club vindt”, besluit Denswil tegenover ProximusTalk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.