Dewaest haalt uit naar Izquierdo: “Een uiting van frustratie”

Dewaest haalt uit naar Izquierdo Een uiting van frustratie na de nederlaag

29 april 2016 07:00 - Op de vierde speeldag in de Play-Offs verloor Club Brugge met 4-2 in de Cristal Arena. Achteraf was er heel wat te doen rond de overtreding van José Izquierdo op Sébastien Dewaest. Peter Maes pleitte voor een schorsing, maar de Reviewcommissie wilde daar niet van weten. 

“Wat Izquierdo in onze vorige match tegen Club Brugge deed, was niet proper”, vertelt Dewaest in Het Belang van Limburg. “Dat knietje in mijn rug was vrijwillig. De tv-beelden laten aan duidelijkheid niks te wensen over. Waarschijnlijk was het een uiting van frustratie na de nederlaag.”

Wraakgevoelens heeft Dewaest naar eigen zeggen niet. “Het is niet zo dat ik hem speciaal in het vizier ga nemen. De personen die hem hadden kunnen sanctioneren, de ref en de mensen van de voetbalbond, hebben dat niet gedaan. Maar dat geeft mij niet het recht om me te revancheren. Ik ga me niet focussen op de Colombiaan. Wél op de wedstrijd. Het is één van de zwaarste verplaatsingen van het seizoen. En Izquierdo is één van de sleutelfiguren van Club Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.