Deze 11 Club- en Anderlecht-namen kiest Marc Degryse als mixed team

Deze 11 Club- en Anderlecht-namen kiest Marc Degryse als mixed team

15 april 2016 14:05 - Zondagavond om 18 uur trekt Club Brugge naar het Astridpark. Marc Degryse mocht zijn 11 favoriete spelers uit beide elftallen kiezen om zo een ultiem ‘mixed team’ te smeden. Onderstaand het resultaat. 

Degryse kiest voor zes Club-spelers in zijn elftal: De Bock, Engels, Meunier, Izquierdo, Vanaken en Refaelov. Van paars-wit kiest de analist voor Proto, Kara, Defour, Praet en Okaka. Als Club zondag aan het langste eind trekt, zet het aartsrivaal Anderlecht op 7 punten. Omgekeerd kunnen Hasi en de zijnen bij een driepunter naderen tot op één punt van blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.