Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

16 april 2016 15:45 - Zondagavond trekt Club Brugge naar het Astridpark. Na dit weekend kan de afstand tussen blauw-zwart en paars-wit 7 punten, 4 punten of 1 punt bedragen. Het hoeft dan ook niet benadrukt te worden dat de belangen straks groot zijn in het Constant Vanden Stockstadion. 

Ruud Vormer en Lior Refaelov waren deze week onzeker voor de confrontatie met Anderlecht, maar beide spelers zitten in de selectie. Vormer kon vrijdag opnieuw voluit meetrainen, terwijl Refaelov slechts een deel van de groepstraining afwerkte. Sander Coopman en Benoît Poulain keren terug in de selectie, Tuur Dierckx valt af.

Hoewel Anderlecht in eerste instantie meldde dat Frank Acheampong niet tijdig fit zou geraken, is de Ghanees er toch bij. Dat kondigde hij vandaag zelf aan op Twitter. Olivier Deschacht en Andy Najar kampen met kwaaltjes, maar zijn normaal gesproken eveneens inzetbaar. Matias Suarez en Imoh Ezekiel halen de topper sowieso niet.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Engels, Poulain, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman, Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Pereira, Moraes en Izquierdo

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.