Deze Bruggelingen moeten KRC Genk opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten KRC Genk opzijzetten

30 april 2016 11:50 - Zondagavond wil Club Brugge revanche nemen voor de 4-2-nederlaag in de Cristal Arena. Een Brugse driepunter betekent een nieuwe stap richting een veertiende landstitel. Eerste achtervolgers AA Gent en Anderlecht strijden in een onderling duel in het Astridpark om de drie punten.

Preud’homme kan tegen de Limburgers over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Benoît Poulain (gescheurde enkelligamenten) vertoeven in de Brugse ziekenboeg. Het tweetal kan dit seizoen niet meer in actie komen.

Wesley Moraes ondervindt hinder van een trap die hij eerder deze week op training incasseerde. Preud’homme voegt Dion Cools en Tuur Dierckx na enkele weken van afwezigheid ook terug toe aan de spelerskern. Ook Sander Coopman is erbij. Voorts zijn er weinig blessurezorgen voor Peter Maes. Enkel Neeskens Kebano (rug) is twijfelachtig.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Cools, Mechele, Engels, Denswil en De Bock

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Dierckx, Diaby, Vossen, Welsey, Pereira en Izquierdo

Selectie KRC Genk

Bizot, Köteles, Jackers, Hamalainen, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, De Camargo, Malinovskyi, Buffel, Uronen, Pozuelo, Ndidi, Kabasele, Heynen, Bailey, Castagne, Buyens, Samatta en Kebano.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.