Deze ‘ontlede’ scheldtirade had MPH voor het Astridpark in petto

Deze ontlede scheldtirade had MPH voor het Astridpark in petto

18 april 2016 17:00 - Club Brugge verloor zondagavond met het kleinste verschil tegen Anderlecht. Op het einde van de wedstrijd jende het Astridpark Michel Preud’homme door “Allez Michel, chante avec nous” te zingen. En daar was de Brugse coach duidelijk niet mee gediend.

Een fan-account van Anderlecht denkt er intussen in geslaagd te zijn om te ontleden wat de scheldtirade van Preud’homme precies inhield: “Je vous encule, je vous encule, Bende de merde.” Vrij vertaald betekent dat iets als: “Fuck you, bende stront.” Of dat overeenstemt met de realiteit? Oordeel zelf…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.