Dierckx aan het kanon bij Brugse beloften, Mechele moet vrezen voor schorsing in Play-Off 1

Dierckx aan het kanon bij Brugse beloften, Mechele moet vrezen voor schorsing in Play-Off 1

12 april 2016 19:30 - Dinsdagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een competitiewedstrijd tegen KV Mechelen op het programma. Het bleek geen gewone avond te worden op het kunstgrasveld in Jan Breydel. Na een waar spektakelstuk eindigde de partij op een 4-4-gelijkspel. Blauw-zwart moest de match met zijn tienen beëindigen, Malinwa met negen.

Sven Vermant begon tegen KV Mechelen met volgende namen aan de wedstrijd: Teunckens, Cools, Renson, Mechele, Bolingoli, Lynen, Kose, Coopman, Vlietinck, Moraes en Dierckx.

Tuur Dierckx en Jordan Renson namen elk twee doelpunten voor hun rekening. Na 44 minuten voetballen werd Brandon Mechele onterecht van het veld gestuurd met een rode kaart. Wellicht wacht hem daardoor een schorsing in Play-Off 1. Op het uur en acht minuten voor tijd werden ook twee spelers van KVM uitgesloten.

Voorts goed nieuws van de U16 van Club Brugge. Zij wonnen met 0-2 van Oostende en volgen zichzelf op als kampioen. Voorlopig zijn ze zelfs nog altijd ongeslagen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.