Dierckx komt met duidelijk statement na niet-selectie

Dierckx komt met duidelijk statement na niet-selectie

22 april 2016 17:00 - Tuur Dierckx kreeg dit seizoen vijf basisplaatsen van Michel Preud’homme. De laatste daarvan dateert intussen van 25 oktober vorig jaar, toen Club met 3-1 verloor in het Astridpark. Na die wedstrijd volgden er maar liefst 13 korte invalbeurten van gemiddeld 11 minuten. En de laatste weken duikt zijn naam zelfs in de selectie niet meer op.

Nu de naam van Dierckx vandaag opnieuw ontbreekt in de Brugse selectie voor tegen Zulte Waregem, zijn er heel wat fans die zich vragen beginnen te stellen. Zo zijn er supporters die zich afvragen of de 20-jarige flankaanvaller geblesseerd is. Maar dat blijkt allesbehalve het geval. Dat maakte de Brugse publiekslieveling zelf duidelijk via een boodschap op Twitter: “100% fit = niet geblesseerd”, klinkt het klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.