Duikt Stijn Stijnen opnieuw in de Jupiler Pro League op?

Duikt Stijn Stijnen opnieuw in de Jupiler Pro League op?

26 april 2016 15:24 - Stijn Stijnen vertoefde van 2000 tot 2011 bij Club Brugge en verkaste vervolgens naar Beerschot. Daar stond hij nog 33 wedstrijden tussen de palen, maar daarna verdween hij als een dief in de nacht uit de hoogste Belgische voetbalafdeling. Al zijn er geruchten over een terugkeer.

Zo zou Stijnen tijdens Sint-Truiden – Lokeren gespot zijn op Stayen. Hij nam er plaats langs Ivan Leko, die straks het roer bij de Kanaries overneemt van Chris O’Loughlin. Beide heren kennen elkaar erg goed van tijdens hun Brugse periode en mogelijk krijgt Stijnen volgend seizoen een functie bij STVV. Dat meldt Het Belang van Limburg.

De doelman heeft volgens de krant altijd een goede band gehad met Sint-Truiden, maar het bestuur ontkent dat de ex-keeper van Club Brugge een functie binnen de club krijgt. Momenteel is Stijnen voorzitter van derdeklasser Sporting Hasselt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.