Engels geeft zijn mening over schorsing Preud’homme

Engels geeft zijn mening over schorsing Preud'homme

07 april 2016 06:22 - Na de 0-1-overwinning tegen KV Oostende volgen er voor Club Brugge twee absolute topmatchen. Zaterdag komt AA Gent in Jan Breydel op bezoek en de week nadien bekampen Michel Preud’homme & co Anderlecht in het Astridpark.

De Brugse coach zal in die duels wel niet op de bank mogen plaatsnemen, maar dat zal volgens Bjorn Engels voor weinig problemen zorgen. “Het zal misschien iets rustiger zijn op de bank. Maar ik denk niet dat zijn afwezigheid de spelers erg zal beïnvloeden. Tijdens een match ben je toch vooral bezig met het spel”, aldus de centrale verdediger.

Engels gaat er overigens vanuit dat de Luikenaar – ondanks zijn tribuneplaats – toch zijn stempel zal kunnen drukken. “We zullen de coach voor en tijdens de match te zien krijgen. De tactische aanwijzingen zullen wel tot bij ons doorsijpelen”, besluit hij in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.