Engels geniet na Brugse overwinning: “Daar zijn we in geslaagd”

Engels geniet na Brugse overwinning: "Daar zijn we in geslaagd"

09 april 2016 21:54 - Club Brugge is er zaterdagavond in geslaagd om landskampioen AA Gent op 7 punten te zetten. Bjorn Engels, die vorig seizoen geblesseerd moest toekijken naar de titelstrijd, geniet met volle teugen. 

“Deze topwedstrijd tegen Gent was heel intens. Je weet dat je geconcentreerd moet zijn vanaf de eerste seconde tot het laatste fluitsignaal. En als ik eerlijk moet zijn, dan was bij sommige spelers rond de zeventigste minuut het bobijntje bijna af. Dan is het de kunst om even naar adem te happen en niks weg te geven. Daar zijn we in geslaagd”, vertelt de Brugse verdediger.

Volgende week wacht blauw-zwart de moeilijke verplaatsing naar Anderlecht. “We kunnen nu met een goed gevoel naar de volgende topper toeleven. Maar we mogen nu toch even genieten vind ik. We zetten de kampioen van vorig seizoen immers op zeven punten!”, besluit Engels op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.