Engels over zijn Club-liefde: “Breken het stadion af”

Engels over zijn Club-liefde:

06 april 2016 03:25 - Na vijftien maanden blessureleed staat Bjorn Engels steviger dan ooit in zijn schoenen. De 21-jarige centrale verdediger wil dan ook voorop gaan in de titelstrijd. 

“Ik wil Club iets teruggeven”, opent Engels aan HLN. “Tijdens mijn blessure is de club altijd blijven geloven in mij. Al die tijd voelde ik mij een deel van de club, terwijl dat allemaal veel geld heeft gekost. Ik zal dit nooit vergeten wanneer er aanbiedingen komen, want andere ploegen hadden mij toen misschien al lang opgegeven.”

“Sowieso wordt het niet gemakkelijk om deze warme club ooit te verlaten”, gaat hij verder. “Ik wil in ieder geval op een hoogtepunt vertrekken. Niet langs een achterpoortje zonder prijs. Club Brugge zit diep in mijn hart. Na alles wat Club voor mij gedaan heeft, zou de titel het ideale geschenk zijn.”

“Als we effectief kampioen worden, breken we hier het stadion af. Dat zou voor de hele club echt ‘niet normaal’ zijn. En eerlijk… Als Gent vorig jaar kampioen kon spelen, dan moeten wij dat dit jaar met onze kwaliteiten ook kunnen”, besluit Engels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.