Engels voor politierechtbank na overdreven snelheid

Engels voor politierechtbank na overdreven snelheid

07 april 2016 14:30 - Na vijftien maanden blessureleed is de carrière van Bjorn Engels in een stroomversnelling gekomen. Zijn sterke prestaties bij Club Brugge leverde hem zelfs een selectie bij de Rode Duivels op. De 21-jarige verdediger kan zijn kwetsuur nu definitief achter zich laten, maar ondervindt er regelmatig wel nog de gevolgen van.

Engels was tijdens zijn blessure naar eigen zeggen behoorlijk prikkelbaar en had schrik dat Club hem zou opgeven. In juli 2015 resulteerde die moeilijke periode in een flinke snelheidsovertreding. Engels werd geflitst aan 146 kilometer per uur op een plaats waar de maximumsnelheid 70 bedraagt.

De Brugse verdediger moest zich dan ook voor de politierechtbank verantwoorden. Daar kreeg hij één maand rijverbod en een boete van €720. “Het was de eerste keer en hij zal zijn boete gewoon aanvaarden”, verklaart Johnny Maeschalck, zijn advocaat, in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.