Ex-Club-speler volgt O’Loughlin op als coach van STVV

Ex-Club-speler volgt O'Loughlin op als coach van STVV

14 april 2016 01:30 - Sint-Truiden besliste onlangs om trainer Chris O’Loughlin na dit seizoen aan de kant te schuiven. Intussen is bekend wie de Noord-Ierse voetbaltrainer zal opvolgen. 

STVV zal volgend seizoen met Ivan Leko in zee gaan. De 38-jarige Kroaat wordt de nieuwe coach van de Kanaries. De middenvelder vertoefde van 2005 tot 2009 bij Club Brugge en vond 20 keer de weg naar doel voor blauw-zwart.

Er werd gekozen voor Leko omdat hij voldoet aan het profiel dat Sint-Truiden vooropstelde: jong en ambitieus. Volgens Het Belang van Limburg tekent Leko vandaag zijn contract bij de Truienaars. Eerder was de ex-Bruggeling ook al coach bij Oud-Heverlee Leuven. De Limburgers hopen om via de connecties van Leko enkele sterkhouders bij de degradant te kunnen wegplukken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.