Furieuze Proto verwijst naar blauw-zwart: “En de supporters van Brugge”

Furieuze Proto verwijst naar blauw-zwart En de supporters van Brugge

22 april 2016 05:00 - Anderlecht kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1-gelijkspel in de Ghelamco Arena. Een resultaat waar ze bij Club Brugge vooraf op gehoopt hadden. Blauw-zwart staat immers nog steeds aan de leiding en speelde 3 van zijn eerste 4 Play-Offmatchen op verplaatsing. Achteraf was er vooral veel te doen over de penaltyfout van Frank Acheampong.

“Waarom ik zo boos was na de penalty?”, snauwt Proto. “Voor mij is het geen penalty, want Acheampong raakt de bal met zijn linkervoet. Dat hij tackelt met een schaarbeweging? Wat moet hij anders doen om bij de bal te kunnen? Er worden nochtans mensen betaald om dat te zien. Maar mijn mening hierover is niet belangrijk.”

Toen Stijn De Groote (journalist) hem vertelde dat hij de enige was met die mening, werd Proto zowaar nog kwader. “En de supporters van Club Brugge”, pareerde hij. Hein Vanhaezebrouck begreep helemaal niets van de discussie. “Ik hoef zelfs die beelden niet meer te zien. Zo zaag je een boom om. Of je de bal dan raakt of niet, dat maakt zelfs niet uit. Je mag 10 ballen raken. Dat is gewoon fout en áltijd penalty.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.