Gent-fans dagen Club-aanhang uit

Gent-fans dagen Club-aanhang uit

08 april 2016 12:38 - De tweede speeldag van Play-Off I staat volledig in het teken van de Slag om Vlaanderen. Als Club Brugge zaterdag van AA Gent wint, zet het de Buffalo’s op 7 punten achterstand. Maar de Gent-fans houden geen rekening met dat scenario.

De rivaliteit tussen de fans van Club en Gent is de laatste jaren alleen maar toegenomen. In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag dagen de Buffalo’s die van blauw-zwart uit met een bingospelletje.

“Refaelov speelt rechtsachter, de kinesist van Club springt naar de 4e ref, FCB supporters zijn doodstil na achterstand en AA Gent heeft 60% balbezit.” Het zijn maar enkele zaken waarvan de Gent-aanhang denkt dat ze vaak zullen voorkomen tijdens de topper. Wij gokken toch vooral op “Hein zwaait met zijn armen”.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.