Gent-fans met vandalenstreken en intimidaties bij Club-speler: “Jij gaat eraan”

Gent-fans met vandalenstreken en intimidaties bij Club-speler Jij gaat eraan

11 april 2016 04:00 - Begin februari verloor AA Gent zowel in de halve finale van de Beker van België als in de competitie op Jan Breydel. En ook afgelopen zaterdag, tijdens de tweede speeldag van de Play-Offs, bleken de Buffalo’s een maatje te klein voor blauw-zwart. Dat zorgt bij de Gent-aanhang voor heel wat frustraties.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat een deel van de Buffalo-aanhang het zaterdagavond gemunt had op het huis van Ruud Vormer. Intussen zijn er daarover meer details bekend. Toen de Brugse middenvelder na de Slag om Vlaanderen aan zijn woning arriveerde, werd hij opgewacht door een twintigtal onruststokers, gehuld in kappen en bivakmutsen.

De Gent-fans in kwestie intimideerden Vormer met uitlatingen als: “Jij gaat eraan.” De auto van de Nederlander werd besmeurd met toiletpapier en er werden op de ruiten van de wagen en de voordeur van het huis stickers met het opschrift ‘Bruges Merda’ gekleefd. Volgens Het Nieuwsblad zou Vormer geen officiële klacht neerleggen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.