Geschillencommissie Hoger Beroep geeft Bondsparket gelijk over rode kaart Poulain

Geschillencommissie Hoger Beroep geeft Bondsparket gelijk over rode kaart Poulain

08 april 2016 13:55 - Er is dan toch een einde gekomen aan de rode kaart-soap van Benoît Poulain. Het Bondsparket oordeelde dat de Fransman de bal niet raakte in duel met Fernando Canesin, de Geschillencommissie vond van wel. De Geschillencommissie Hoger Beroep kreeg het laatste woord in de discussie. 

Hoewel Club akkoord ging met het voorstel van de Geschillencommissie (1 effectieve speeldag schorsing), gooide het Bondsparket roet in het eten door in beroep te gaan. De Geschillencommissie Hoger Beroep mocht de knoop vandaag doorhakken.

Zij volgden de redenering van het Bondsparket en beslisten bijgevolg om Poulain twee speeldagen schorsing (waarvan één voorwaardelijk) op te leggen. De bijkomende boete bedraagt €800. De centrale verdediger mag morgen dus niet in actie komen tegen AA Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.