Goed nieuws voor José Izquierdo en Club Brugge

Goed nieuws voor José Izquierdo en Club Brugge

25 april 2016 12:57 - Club Brugge heeft vandaag goed nieuws gekregen van de Reviewcommissie. Het orgaan analyseerde na de midweekspeeldag en afgelopen weekend zeven fases, maar besloot om enkel Kara Mbodji op het matje te roepen.

Opvallend is dat de fase waarbij José Izquierdo een overtreding beging op Sébastien Dewaest niet eens onder de loep genomen werd. Het pleidooi van Genk-trainer Peter Maes mocht dus niet baten. Volgende fouten werden wel bekeken: Butelle (Genk – Club), Canesin (Zulte – Oostende), Acheampong (Gent – Anderlecht), Khalifa (Charleroi – Mechelen), Deschacht (Oostende – Anderlecht), Dendoncker (Oostende – Anderlecht) en Kara (Oostende – Anderlecht).

“Op basis van artikel 277 van het bondsreglement besliste de Reviewcommissie Kara Mbodji te laten vervolgen door het Bondsparket”, klinkt het. Het gaat om een fase waarbij ex-Club-speler Joseph Akpala een kopstoot kreeg van de Anderlecht-verdediger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.