Hasi: “Club Brugge heeft geluk gehad”

Hasi Club Brugge heeft geluk gehad

09 april 2016 11:00 - Besnik Hasi staat voor cruciale weken met Anderlecht. Paars-wit moét dit seizoen immers kampioen worden van manager Herman Van Holsbeeck. Op de eerste speeldag van de Play-Offs werden Hasi en zijn manschappen geholpen door een owngoal van Marco Bizot. 

“Iedereen geeft altijd maar kritiek op Anderlecht, maar andere ploegen zorgen ook niet voor spektakel”, vertelt de Anderlecht-coach. “Ik weet dat wij op een heel gelukkige manier hebben gescoord via een owngoal van de Genkse doelman. Maar andere ploegen hebben ook geluk gehad.”

“Ik denk dan aan Club Brugge (KVO-verdediger Bruno Godeau scoorde een owngoal na aandringen van Benoît Poulain, nvdr)”, gaat hij verder. “Maar daar praat niemand over”, foetert Hasi in La Dernière Heure.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.