Hasi hekelt Club-spelers die Defour aanpakten, maar ziet één belangrijke fase over het hoofd

Hasi hekelt Club-spelers die Defour aanpakten, maar ziet één belangrijke fase over het hoofd

17 april 2016 21:17 - Anderlecht – Club Brugge was een topper op het scherpst van de snee. De partij stond bol van de duels en dat zorgde bijgevolg voor de nodige blessures. Zo moest de schouder van Steven Defour tijdens de rust terug in de kom getrokken worden. Hasi schoot achteraf met scherp richting blauw-zwart.

“Steven heeft doorgebeten omdat hij wist dat andere spelers ook twijfelachtig waren”, vertelt Hasi op de persconferentie. “Praet is direct naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft een hersenschudding en zal in een donkere kamer moeten blijven.”

Defour moest het naar verluidt voorzichtig aandoen en aftasten of hij het einde van de wedstrijd zou halen. “Hij moest zoveel mogelijk contact vermijden, maar bizar genoeg had hij héél veel contacten daarna”, sneert de trainer van paars-wit naar enkele Club-spelers.

Die opmerking van Hasi toverde een sarcastische glimlach op het gezicht van Philippe Clement. Bovendien zag de Anderlecht-coach naar onze mening even over het hoofd dat Defour zelf ook over de schreef ging. Onderstaande beelden zeggen genoeg…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.