Herbeleef hoe Jan Breydel overleden fan eert met pakkende YNWA

Herbeleef hoe Jan Breydel overleden fan eert met pakkende YNWA

24 april 2016 03:05 - Club Brugge won zaterdagavond met 5-0 van Zulte Waregem, maar kreeg achteraf het tragische nieuws dat een supporter tijdens de wedstrijd overleden was aan een hartaanval. De Brugse spelers en fans ruilden de overwinningsgezangen dan ook in voor een pakkend eerbetoon. 

Onderstaand de beelden van een machtige You’ll Never Walk Alone en een geëmotioneerde voorzitter. Ook dit is Club Brugge! Hartelijk dank aan iedereen die deel uitmaakt van onze fenomenale blauw-zwarte familie…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.