INDRUKWEKKEND! Club pakt uit met driedubbele tifo

INDRUKWEKKEND! Club pakt uit met driedubbele tifo

09 april 2016 17:07 - Club Brugge staat voor een levensbelangrijke wedstrijd tegen AA Gent. Bij een blauw-zwarte driepunter moeten Hein Vanhaezebrouck en de zijnen maar liefst 8 punten goedmaken om Club nog voorbij te steken in het klassement. Voor deze speciale wedstrijd zorgde Blue Army voor een prachtige tifo!

Nergens waar tifo’s zo goed tot hun recht komen als in het Jan Breydelstadion. Maar een driedubbele tifo was ook in het Brugse een primeur. Blue Army begon ’s morgens al aan de voorbereiding van dit knap staaltje sfeer. Onderstaand het verbluffende resultaat!

Driedubbele tifo Club Brugge - Gent

Driedubbele tifo Club Brugge - Gent

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.