Ligt het geheim van Preud’homme in simpel sms’je?

Ligt het geheim van Preud'homme in simpel sms'je?

04 april 2016 03:05 - Michel Preud’homme is een trainer die 24/24 en 7/7 met Club Brugge bezig is. De Luikenaar is bezeten van het spelletje en hecht daarnaast veel belang aan zijn bijgeloof. Misschien ligt het geheim van het kampioenschap wel in een eenvoudig sms’je aan Preud’homme?

Francis, al jaren een goede vriend van de familie Preud’homme, stuurt de Brugse coach één uur voor de match steevast een sms’je. “En als ik het vergeet, stuurt hij me zelf een berichtje”, vertelt Francis. “Wil je dat we verliezen? Ben je gek? Dus moet ik elke keer goed in de gaten houden hoe laat ze spelen.”

Het tekstbericht in kwestie gaat zelden over voetbal. “Ik heb het bijvoorbeeld over aardbeien, vis of dat het koud is. En of hij wel goed genoeg gekleed is. We sluiten elke sms af met een vaste quote: “Bite de…” en dan de naam van een dier. Bite is een verwijzing naar het mannelijke geslachtsdeel. Al een decennium ofzo doen we dat, elke match weer. Ach, Michel… C’est mon copain”, besluit Francis in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.