Lof voor Brugse middenvelder: “Eén van de beste spelers in de Belgische competitie”

Lof voor Club-speler Voor mij is hij één van de beste spelers in de Belgische competitie

11 april 2016 13:00 - Club Brugge won afgelopen weekend met 2-0 van AA Gent en zit dus nog steeds op titelkoers. Johan Boskamp, Herman Brusselmans en Wim De Coninck zagen twee bepalende spelers voor de Brugse driepunter.

“Als Vanaken aan de bal is, dan worden er kansen gecreëerd”, opent Johan Boskamp in Stadion. “Hij kan een balletje neerleggen, omdat hij dat overzicht heeft. Alle voetballende acties van Brugge starten bij Hans.”

Brusselmans sluit zich daarbij aan. “Ik vind Vanaken één van de beste spelers in de Belgische competitie. Hij is niet van de rapste, maar zoals Jan zegt: ‘dat balletje neerleggen op de juiste plaats’, dat kan hij ongelooflijk goed.”

Verder was er ook bewondering voor Timmy Simons. “Als het wat minder gaat bij Club, wordt hij vaak in vraag gesteld”, vertelt Wim De Coninck. “Maar als je ziet hoeveel druk hij gezet heeft op Sven Kums… Dreigde Kums aan de bal te komen, dan stormde Simons ernaar toe. Club weet natuurlijk ook dat hij degene is die zeker niet mag voetballen. Heel de ploeg ging daarin mee en dan moest Gent de lange bal hanteren, hetgeen ze niet goed deden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.