Lof voor Engels: “Opvolger van Kompany of Vermaelen”

Lof voor Engels Opvolger van Kompany of Vermaelen

26 april 2016 09:55 - Vincent Kompany is vandaag de dag dé defensieve steunpilaar van de Rode Duivels. Op zijn 30ste is hij wel stilaan één van de ouderdomsdekens van onze nationale ploeg. Mogelijk volgt Bjorn Engels hem ooit op. 

Dat is alleszins wat Philippe Albert denkt. De ex-verdediger van de Rode Duivels is namelijk grote fan van Engels. “Hij is voor mij een speler met veel defensieve en offensieve kwaliteiten, een uitstekende mentaliteit en een professionele houding. Een combinatie die hem ver kan brengen.”

En Albert gaat nog een stapje verder. “Binnen twee, drie jaar zal hij Club Brugge ontgroeid zijn en binnen vier, vijf jaar zal hij zo goed zijn dat ik hem Kompany of Vermaelen zie opvolgen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.