Maar liefst 9 afwezigen op Brugse training, Vossen hervat

Maar liefst 9 afwezigen op Brugse training, Vossen hervat

12 april 2016 14:00 - De spelers van Club Brugge kregen maandag een welverdiend dagje rust na de intensieve strijd in de Slag om Vlaanderen. Maar ook dinsdag ontbraken er heel wat spelers, al zullen een deel van de afwezigen wellicht vanavond aantreden met de beloften. 

Michel Preud’homme trainde dinsdag met een select groepje: Bjorn Engels, Lior Refaelov, Ruud Vormer, Leandro Pereira, Wesley Moraes, Brandon Mechele, Tuur Dierckx, Sander Coopman en Boli Bolingoli verschenen vandaag niet op het trainingsveld. Wellicht treden de laatste 5 genoemde straks met de Brugse beloften aan tegen KV Mechelen.

Positief nieuws kwam er van Jelle Vossen. De 27-jarige Limburger blesseerde zich vorige week vrijdag aan de knie, maar kon vandaag een deel van de groepstraining hervatten. Mede door het beperkt aantal spelers lag de nadruk op amusement en teamspirit. Na de oefening op balcirculatie kon er plezier gemaakt worden tijdens een spelletje voetvolley.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.