Maes blikt vooruit op topper: “Niet aanpassen aan Brugge”

Maes blikt vooruit op topper Niet aanpassen aan Brugge

19 april 2016 15:57 - Woensdagavond is de Cristal Arena het decor voor de wedstrijd tussen Racing Genk en Club Brugge. Peter Maes blikt in zijn gekende stijl vooruit op de vierde speeldag in Play-Off I.

“Onze thuiswedstrijd tegen Brugge heeft bewezen dat wij het in eigen huis ook konden tegen de grote drie. Dat hadden we nodig voor het geloof in de toekomst. De wetenschap dat wij niet alleen controlerend voetbal konden spelen heeft ons gesterkt”, vertelt Maes op de officiële site van KRC.

“Afgelopen zondag heb ik gezien dat Club Brugge heel veel vertrouwen heeft. Zij verplichtten Anderlecht om non-Anderlechts te spelen. Maar wij passen ons niet aan, dat hebben wij nooit gedaan. Er zijn misschien wat positiewissels geweest op basis van talent, maar het is belangrijk om duidelijkheid te hebben. Wij willen wel degelijk voor prijzen gaan”, besluit Maes.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.